Tesettür Mayo Hızlı Kurur mu ?

Tesettür Mayo Hızlı Kurur mu

Tesettür Mayo Hızlı Kurur mu ?

Doğrudan ayrıldığımızda yanlışlar peşimizi bırakmaz. Hepimize doğru yoldan ayrılmamayı nasip etsin Allah.


Bir çok firmadan duyuyoruz, hatta sosyal medya hesaplarında yazıyorlar bile. Tesettür mayo modellerimiz üstünüze yapışmaz, hızlı kurur. Eyvah, yüzünüze yalan konuşma kardeşim desek kaba kaçacak, başka söylenecek kelimelerde bize yakışmayacak.


Tek istediğimiz doğru konuşmak.


Öncelikle hızlı kurur ne demek?  Kumaşı geçtik, neye göre, günün hangi saatinde, hangi şehir ve ülkede, hangi model mayo... Hepimiz kadınız, tam kapalı mayo modellerimiz minimum 800 gram kumaştan oluşuyor. Bir çamaşır makinesinde toplam 6 kg çamaşır yıkadığımızı düşünün, üstelik çamaşırlarımız min 600 devirde sıkılıyor makinede. Ona rağmen astığımız çamaşırlar mevsimine göre, güneş altında mı, açık havadamı, kalorifer üstündemi gibi detaylarına göre kuruma süreleri fark ediyor. Ve biz istiyoruz, denizden çıkalım, üzerimizde hemen kurusun. 600 devirde sıkmadan, üstüste iç çamaşırlarımızla vs... Artık siz haksızsınız, bizim mayomuz denizden çıktıktan sonra hızla kupkuru oluyor diyene inanacaksanız, buyrun.

Mayolarımız üste yapışmaz, bu cümleyi gözlerimle gördüm. Henüz dünya üzerinde suya girip çıktıktan sonra yapışmayan bir kumaş icat edilmedi. Geçtiğimiz senenin tamamını bu konuya ayırmış bir firma olarak tüm eminliğimle cevap veriyorum ki, sudan çıkınca üste yapışmayan kumaş yok.
Satışlarımız artsın, daha çok kazanalım elbette. Ama inanın yalanla, yanlışla, kendinizi herkesten daha iddialı göstermekle kısa günün karı görünen herşey, sizi uzun yola götürmez. Yolun sonuda malum. Yalandan uzak duralım. 
Önemli olan Allah harcamak nasip etsin, bereket versin. İnanın, sabırlı olun, Allah'a rapt olun, en güzel nasibi kime vereceğini en iyi bilene dua edin.
Minimum 800 gram kumaş denizden çıkar çıkmaz kurumaz. 3 tane daha fazla mayo satmak için yalan söze gerek yok.


Sağlığınız içinde üzerinizde ıslak mayo ile kalmanız doğru değildir. Yedek mayo ile tatile gidilmeli, denizden çıkar çıkmaz değiştirilmelidir. 
Bu sözlerde burada sabittir, aksi iddialara alnımız aktır.
Deniz ve güneşin tadını çıkaracağınız güzel günler dileriz.

RELATED ARTICLES

yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.